+++ OPEN FREE PRACTICE From 20/02/18 Till 23/02/18 And 24/02/18 & 25/02/18 BMWfans / AUTO TRACK DAY +++
Αγώνες

Αγώνες

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας
Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία

Ακόμη μία φορά το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών βρέθηκε στο επίκεντρο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς στην πίστα του πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας για το 2016.
Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις Σέρρες το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πιο γρήγορους αναβάτες μοτοσυκλέτας της χώρας μας.
Τα τελικά αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

FORMULA EXTREME:
Ο Χάρης Παρασκευόπουλος τερμάτισε πρώτος κερδίζοντας για δεύτερη φορά φέτος. Ακολούθησε ο Σάκης Συνιώρης, τρίτος ο Λευτέρης Πίππος και τέταρτος ο Γιώργος Μαρκεσσίνης.

SUPERSPORT:
Ο Massimo Roccoli, ο τετράκις πρωταθλητής Ιταλίας κέρδισε άνετα τον αγώνα με ρεκόρ 1.19.763, καθώς προηγήθηκε από την αρχή. Στη δεύτερη θέση ο Φάνης Μίχας, μετά μια συγκλονιστική μάχη με τον Μιχάλη Κουτσουμπό που πήρε την τρίτη θέση. Τέταρτος ο Αλεξ Παπαγεωργίου.

RACING:
Ο Λέανδρος Ντότσικας πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του φέτος, ενώ από την αρχή μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκε καθόλου στον αγώνα. Δεύτερος ο Μάκης Σιφναίος και τρίτος ο Αντρέας Λεφέβρ.

OPEN:
Ο Ισραηλινός Shai Lev ήταν ο νικητής του αγώνα της κατηγορίας OPEN. Ο Θανάσης Ζάχος πήρε την δεύτερη θέση με τρίτο τον Σταύρο Κρεμάλα και τέταρτο τον Τάσο Σκυριανόγλου.

ΝΕΩΝ:
O Βασίλης Κορωνάκης πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη του για φέτος. Ο Νότης Παπαπαύλου τερμάτισε στην δεύτερη θέση και ο Κυριάκος Λιούτας στην τρίτη.

Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 07:21

Balkan Road Racing Championship 2016

Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο
Balkan Road Racing Championship 2016
Με μοτοσυκλετιστές από τις βαλκανικές χώρες

Μετά την έναρξη στη Βουλγαρία (Pleven), τις Σέρρες και τη Ρουμανία (τον προηγούμενο μήνα), το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας (Balkan Road Racing Championship) επιστρέφει στο Αυτοκινητοδρόμιο, πριν ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο στο Pleven.


H σερραϊκή πίστα θα φιλοξενήσει ένα ακόμη γύρο της διοργάνωσης που ανέλαβε η Αθλητική ΜΟΤοσυκλετική Ομοσπονδία Ελλάδος-ΑΜΟΤΟΕ και η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας-ΛΑΜ Σερρών το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου, υπό την Αιγίδα της Βαλκανικής Ένωσης Μοτοσυκλέτας (Balkan Motorcycle Union).


Ειδικότερα, το ερχόμενο διήμερο στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν παραπάνω από εκατό είκοσι αναβάτες από Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, FYROM, Σερβία και Ελλάδα.
Οι αθλητές-μοτοσυκλετιστές θα «τρέξουν» στις κατηγορίες SP125, SSP 600, SBK 1000, FORMULA 600 και FORMULA 1000

Έτσι, οι Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιό της θα αναδειχθούν σε επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε βαλκανικό επίπεδο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας

Συγκλονιστική μάχη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Η μάχη σκληρή και οι εξελίξεις απρόσμενες. Μία πτώση στην πρώτη στροφή της πίστας των Σερρών του πρωταθλητή του 2015 Χάρη Παρασκευόπουλου επέτρεψε στον Σάκη Συνιώρη να περάσει πρώτος την γραμμή τερματισμού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (14-15/5) υπήρξε συγκλονιστικό, καθώς στη διάρκεια του δευτέρου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας, το θέαμα ήταν πλούσιο και η αγωνία στο κατακόρυφο, ενώ οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού απόλαυσαν μάχες με το χρόνο άνευ προηγουμένου.

Ο χρόνος 1,18.896 του Σάκη Συνιώρη αποτελεί νέο ρεκόρ για το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Από την άλλη το 1,18.920 (χιλιοστά του δευτερολέπτου) του Χάρη Παρασκευόπουλου και οι χρόνοι των υπόλοιπων της πρώτης επτάδας γύρω στο 1,20  είναι ενδεικτικοί της αναμετρήσεων που προηγήθηκαν.

Μπορεί αυτά να συνέβησαν στη μεγάλη κατηγορία (Formula Extreme), αλλά εξ ίσου θεαματικός ήταν ο ανταγωνισμός και στις άλλες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, στην Super Sport o Αλέξανδρος Παπαγεωργίου τερμάτισε πρώτος με 1,21.591, στην πολυπληθή Open κατηγορία επικράτησε ο Σταύρος Κρεμάλας, στην Racing ο Λάμπρος Τσώκος ξεκίνησε και πέρασε το τέρμα πρώτος, ενώ στους Νέους ο πολλά υποσχόμενος φέρελπις Βασίλης Κορωνάκης αναδείχθηκε νικητής.

Επισημαίνεται ότι στο διήμερο έλαβαν μέρος 65 αναβάτες με τις μηχανές τους, οι οποίοι θα ξαναβρεθούν στις Σέρρες και στο Αυτοκινητοδρόμιο στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου για έναν ακόμη γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έχει προκηρύξει η ΑΜΟΤΟΕ και διοργανώνει η ΛΑΜ Σερρών.      

Δελτίο Τύπου
20-7-2015
 
Αγώνες Τύπου Πίστας διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου ο ποδηλατικός όμιλος «ΒΕΛΟΣ» στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το οποίο αποτελεί και το μέγα χορηγό του πρώτου LEON TROPHY.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθούν ποδηλατικοί αγώνες μέσα σε μια πίστα αυτοκινητοδρομίου. 
 
Δεδομένου ότι σπάνια δίνεται σε ποδηλάτες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε παρόμοιους αγώνες, οι διοργανωτές θα δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις κατηγορίες ποδηλασίας να αγωνιστούν αυτό το διήμερο. 
Συγκεκριμένα, οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες : Μίνι μικρά (8-9-10 ετών), Μίνι μεγάλα (11-12) ετών, Παμπαίδων (13-14 ετών), Ανδρών-Εφήβων, Open 30+ και οι τύποι των αγώνων θα είναι scratch και elimination.
Το κύριο χαρακτηριστικό των αγωνισμάτων θα συνδέεται άρρηκτα με το χαρακτήρα της πίστας που είναι η ταχύτητα και η δύναμη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα θα συνοδεύουν παράλληλες δράσεις εκθεσιακού τύπου, που θα διαδραματίζονται μέσα στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου. 
Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις αντιπροσωπείες και σε όσους το επιθυμούν να γνωρίσουν το Νομό Σερρών μέσα από ποδηλατικές εκδρομές.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, της UCI και τους ειδικούς κανονισμούς του αγώνα.
 
Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών καθώς και ξένων clubs. 
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
 
Σάββατο 25-07-2015
 
16:00 Προσέλευση αθλητών και υπογραφές
17:00 Κατηγορία MINI MIKΡA CIRCUIT 3,5 Klm 1Lap
17:15 Κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ CIRCUIT 7 Klm 2 laps 
17:40 Κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ CIRCUIT 14Klm 4 laps 
18:00 Κατηγορία ΠΑΙΔΕΣ CIRCUIT 17klm 5 laps 
18:30 Εκκίνηση κατηγορίας open 30 + ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΝΤΩΝ 21KLM 6 laps
19:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών-Εφήβων  ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΝΤΩΝ 21KLM 6 laps
19:30 Κατηγορία Open 30 + ΑΓΩΝΑΣ SCRATCH 21 Klm 6 laps
20:00 ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΑΣ SCRATCH 21 Klm 6 laps 
20:30 Απονομές
21:00 BARBEQUE PARTY Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
 
Κυριακή 26-07-2015
 
09:00 Προσέλευση αθλητών και υπογραφές
10:00 Εκκίνηση κατηγορίας Open 30 + ΑΓΩΝΑΣ ELIMINATION 33 Klm 10 Laps
10:40 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών-Εφήβων ΑΓΩΝΑΣ ELIMINATION 33 Klm 10 Laps
11:40 “FAMILY RACE “ 7klm 2 laps 
12:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ
 
Επίσης, το Σάββατο βράδυ της 25-07-2015 και ώρα 21:00 θα γίνει Barbeque Party για τους συμμετέχοντες αθλητές εντός του Αυτοκινητοδρομίου.
 
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε: 
Παρίσης Ιωαννίδης στο τηλ:6948/051477
 
 
Από το Γραφείο Τύπου του Αυτοκινητοδρομίου
 
Δελτίο Τύπου
17-6-2015
 
 
Εντυπωσιακό διήμερο με πολλά γκάζια, αμάξια και μοτοσυκλέτες από ολόκληρη την Ελλάδα στο Αυτοκινητοδρόμιο, καθώς η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας-ΛΑΜ Σερρών, διοργανώνει τον 3ο Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster Μοτοσυκλετών και φιλικό Auto Drag Day (για τα αυτοκίνητα), το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου.
 
Τα δύο σπουδαία γεγονότα (με εκατό συμμετοχές) θα διεξαχθούν παράλληλα, ενώ το διήμερο αναμένεται να είναι θεαματικό αφού στη πίστα των Σερρών θα φιλοξενηθούν τα πιο δυνατά αυτοκίνητα και οι γρηγορότερες μοτοσυκλέτες της χώρας στις πιο σκληρές αναμετρήσεις του έτους.
 
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν κόντρες και πολλά δυνατά περάσματα με μόνιμο κι αμείλικτο αντίπαλο το χρονόμετρο. 
 
Τιμή εισιτηρίου (ισχύει και για τις δύο ημέρες) δέκα (10) ευρώ. 
 
Περισσότερες πληροφορίες:
Από τον κ. Γεώργιο Βουδούρη (πρόεδρο ΛΑΜΣ) στο 6944/552345
 
 
Από το Γραφείο Τύπου του Αυτοκινητοδρομίου
Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 10:12

1st CHAMPIONSHIP AMOTOE DRAG RACE 2013

Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Τηλ.:23210/52592 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Δελτίο Τύπου 15-4-2013 Εντυπωσιακό και τρελό διήμερο με πολλά γκάζια, αμάξια και μοτοσυκλέτες από ολόκληρη την Ελλάδα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, καθώς η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας (ΛΕΝΟΕ) διοργανώνει το 1st CHAMPIONSHIP AMOTOE DRAG RACE 2013 (1ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster Μοτοσυκλετών) και το SERRES AUTO DRAG DAY 2013 (για τα αυτοκίνητα) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου. Τα δύο σπουδαία γεγονότα (με εκατό συμμετοχές) θα διεξαχθούν παράλληλα, ενώ το διήμερο αναμένεται να είναι θεαματικό αφού στη πίστα των Σερρών θα φιλοξενηθούν τα πιο δυνατά αυτοκίνητα και οι γρηγορότερες μοτοσυκλέτες της χώρας στις πιο σκληρές αναμετρήσεις του έτους. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν κόντρες και πολλά δυνατά περάσματα με μόνιμο κι αμείλικτο αντίπαλο το χρονόμετρο. Τιμή εισιτηρίου (ισχύει και για τις δύο ημέρες) δέκα (10) ευρώ. Από το Γραφείο Τύπου
Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Τηλ.:23210/52592 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Δελτίο Τύπου 10-4-2013 Δύο σπουδαίες διοργανώσεις στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Αν. Ευρώπης (Eastern European Road Racing Championship) και και η Βουλγαρική Ομοσπονδία Αυτοκινήτου το Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου Βουλγαρίας (Bulgarian National Road Racing Championship). Ειδικότερα, οι δύο Ομοσπονδίες της γείτονος συνεργάζονται κι έλαβαν την απόφαση παράλληλης διεξαγωγής του πρώτου γύρου και των δύο πρωταθλημάτων στη πίστα των Σερρών. Πρόκειται για σημαντικά αθλητικά γεγονότα, στα οποία θα λάβουν μέρος εκατόν είκοσι (120) αναβάτες μοτοσυκλετιστές, όχι μόνον από την Βουλγαρία, αλλά από την Τουρκία, τη Σερβία και την FYROM (στο Πρωτάθλημα Αν. Ευρώπης) και σαράντα Βούλγαροι οδηγοί αυτοκινήτων (στο Βουλγαρικό Πρωταθλήμα). Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της εθνικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας κ. Ivo Tsvetanov, το διήμερο θα βρίσκονται στις Σέρρες ο πρόεδρός της Bogdan Nikolv και τα μέλη της διοίκησής της. Έτσι, οι Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιό της θα καταστούν ακόμη μία φορά κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή τη φορά σε βαλκανικό επίπεδο. Από το Γραφείο Τύπου

Δελτίο Τύπου

1-11-2012

Βουλγαρικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων

Διοργανωτής : DIAMO Λέσχη Αυτοκινήτου του Blagoevgrad.

Το Βουλγαρικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο Αυτοκινητοδρόμιο. Για άλλη μία φορά οι καλύτεροι του μηχανοκίνητου  αθλητισμού της γειτονικής χώρας θα δώσουν το δυναμικό «παρών» τους στη πόλη των Σερρών, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος έχει αναλάβει το Club DIAMO του Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας σε συνεργασία με τον γνωστό στο χώρο Σερραίο Σπύρο Χαβενετίδη.

Να σημειωθεί ότι στο Βουλγαρικό Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 45-50 οδηγοί, οι μάχες των οποίων αναμένεται να προφέρουν πλούσιο θέαμα.

Πρόγραμμα:

Σάββατο: 13:00 χρονομετρήσεις.

Κυριακή: 11:00 Έναρξη αγώνων και 14:00 Απονομή Κυπέλλων.

Τιμή εισόδου (μόνον την Κυριακή): 5€.


Περισσότερες πληροφορίες:

από τον Σπύρο Χαβενετίδη στο τηλ: 6973/381881Από το Γραφείο Τύπου

Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 07:32

Bulgarian Open Road Racing Championship 2012

Δελτίο Τύπου

24-10-2012

Σπουδαία διοργάνωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, καθώς η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (Bulgarian Motorcycle Federation) διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία της γείτονος έλαβε την απόφαση πραγματοποίησης του τέταρτου και τελευταίου γύρου του Bulgarian Open Road Racing Championship 2012 στη πίστα των Σερρών.

Πρόκειται για σημαντικό αθλητικό γεγονός, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Αυτοκινητοδρόμιο, με συμμετοχές, οι οποίες αναμένεται να υπερβούν τις εκατό (100).

Οι αναβάτες θα συμμετέχουν στο βουλγαρικό Πρωτάθλημα σε κατηγορίες (SP Junior, MOTO 3, SSP 600, SST 1000, SBKS 600, SBKS 1000).  

Να σημειωθεί ότι στο Πρωτάθλημα έχουν προσκληθεί και λαμβάνουν μέρος αναβάτες-οδηγοί, όχι μόνον από την Βουλγαρία, αλλά από την Τουρκία, τη Σερβία, την FYROM και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της εθνικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας κ. Ivo Tsvetanov, το διήμερο θα βρίσκονται στις Σέρρες ο πρόεδρός της Bogdan Nikolv και τα μέλη της διοίκησής της.

Έτσι, οι Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιό της θα καταστούν ακόμη μία φορά κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή τη φορά σε βαλκανικό επίπεδο.


Από το Γραφείο Τύπου

Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 07:35

Romanian Superbike

Δελτίο Τύπου

17-10-2012

Romanian Superbike και Track Day moto, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, το τριήμερο 18-19 και 20 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή) 2012.

Δεκάδες λάτρεις (80-90 συμμετοχές) του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Ελλάδα θα δώσουν την μάχη στην πρώτη-γι’ αυτή τη χρονιά-διοργάνωση του ρουμανικού FireMotorSport club στη σερραϊκή πίστα.

Στις Σέρρες θα βρίσκεται και ο επί σειρά ετών Ρουμάνος πρωταθλητής Ionut Mistode, ο οποίος έχει αναλάβει και τη διοργάνωση και θα βοηθήσει τους πιλότους με συμβουλές οδήγησης στο ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας.

Τέλος, σημειώνεται ότι πολλοί αθλητές με τις μοτοσυκλέτες τους θα βρίσκονται στις Σέρρες από την Πέμπτη και θα προετοιμάζονται για το τετραήμερο event που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.

Από το Γραφείο Τύπου

Σελίδα 1 από 3

visit Serres

visit Serres

Simulator

prosomiotis

User Login

Month Calendar

Ιανουάριος 2018 Φεβρουάριος 2018 Μάρτιος 2018
Δε Τρ Τε Πέ Πα Σα Κυ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
facebook

Contact us

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας
Σέρρες, ΤΘ 1236/62110

Τηλέφωνο: 23210 52592
Fax: 23210 85828
Email:info@serrescircuit.gr


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ